BATIBOUW 2017

BATIBOUW 2017

BATIBOUW 2017

Laat u goed omringen van A tot Z

 

De volgende editie van BATIBOUW vindt plaats van 16 februari t.e.m. 26 februari 2017. We zien jullie dan!

 

Met zo’n 1000 exposanten die 14 sectoren vertegenwoordigen, zullen alle paleizen van Brussels Expo volledig gevuld zijn.Aangezien BATIBOUW elke sector in de bouw- en verbouwwereld samenbrengt, kan zelfs worden gesproken van 14 volledige beurzen met elk een eigen thema; van binnen- en buitenmeubelen over keukens tot duurzaam bouwen en vloerbekleding.

 

 Ten eerste laat de bezoeker zich omringen door zo’n 12 000 professionelen met kennis van zaken. Het gaat dan niet enkel over de aanwezige exposanten die hun producten tentoonstellen, maar ook architecten, aannemers, installateurs, advocaten, de banken, immobiliënkantoren en de verschillende Gewesten zijn vertegenwoordigd. 

 

 

Ervaar BATIBOUW met uw vijf zintuigen

 

BATIBOUW bezoeken betekent een meerwaarde in het aankoopproces van de consument, die er kunnen kijken, vergelijken, aanraken, uitproberen enzovoort.  Zo wordt BATIBOUW een échte ervaring en een belangrijke stap tussen online research en de actie tot aankoop. 

 

Een bezoeker die op zoek is naar een bepaald product of dienst kan op de beurs het aanbod vergelijken onder één dak in plaats van in afzonderlijke showrooms.