FAQ

? Hoe kan ik een uitnodiging bekomen voor BATIBOUW?

De beursorganisator deelt geen tickets of uitnodigingen uit. Een uitnodiging (voor de particuliere of professionele dagen) is enkel  verkrijgbaar via een (media)partner of standhouder van BATIBOUW. Indien u geen uitnodiging heeft ontvangen, kunt u nog steeds een ticket aankopen aan de kassa of online.

? Hoe en waarom registreren met een uitnodiging 'groot publiek'?

Surf naar www.batibouw.com/register en volg de registratieprocedure. Deze is kort en simpel. Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail met een badge in bijlage. Deze is uw toegang tot de beurs.

Dankzij deze badge kunt u uw contactgegevens makkelijk bezorgen aan exposanten met een scanner. Op die manier hoeft u uw contactgegevens niet telkens opnieuw te dicteren bij een exposant waar u uw gegevens achterlaat.

Opgelet! Indien u thuis niet over een computer of internetverbinding beschikt, zal u zich op de beurs zelf kunnen registreren. Wie in het bezit is van een uitnodiging voor BATIBOUW 2016, krijgt sowieso toegang tot de beurs!

? Is mijn BATIBOUW-uitnodiging geldig voor 2 personen?

Neen, een uitnodiging voor BATIBOUW geeft recht op toegang voor één persoon. Dit geldt zowel voor professionele als particuliere uitnodigingen.

? Wanneer is mijn professionale uitnodiging of ticket geldig?

Een professionele uitnodiging of ticket kan onbeperkt gebruikt worden tijdens de professionele dagen (twee eerste dagen van de beurs). Indien niet gebruikt tijdens deze dagen, geeft dit ticket ook eenmalig toegang tot één particuliere dag naar keuze.

? Ik heb geen professionele uitnodiging ontvangen, maar wens BATIBOUW wel te bezoeken tijdens de professionele dagen. Wat doe ik?

De professionele bezoeker zonder uitnodiging kan zijn ticket ter waarde van € 40 aankopen op BATIBOUW en zich ter plaatse registreren in ruil voor een gepersonaliseerde badge. Er is geen voorverkoop van professionele tickets.

? Kan ik BATIBOUW bezoeken in het gezelschap van een huisdier?

Huisdieren krijgen geen toegang tot BATIBOUW. Ook niet als ze aan een leiband lopen. Enkel blindengeleidehonden zijn toegelaten.
 

? Ik wil BATIBOUW bezoeken tijdens de particuliere dagen, maar ik heb geen opvang voor mijn kinderen!

Geen probleem, tijdens de weekends en op woensdagnamiddag stelt BATIBOUW gratis opvang ter beschikking voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Opgelet: kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen voortaan toegang tot BATIBOUW, namelijk € 6. De inkom voor kinderen onder 6 jaar is gratis.

? Krijgen personen met een handicap korting op hun BATIBOUW-ticket?

Er bestaan geen voordeligere toegangsprijzen voor personen met een handicap. Hun eventuele begeleider krijgt gratis toegang op vertoon van een medisch attest of ander bewijsformulier.

? Gelden er speciale tarieven voor groepen, zoals scholen?

Er worden geen speciale tarieven toegepast voor groepen.